MANUÁL

Správa produktu – VÍNO

Níže pro přehled je uvedena kompletní struktura datasetů okolo vína pro představu vzájemných vztahů.

Hlavni jednotka je tedy: VÍNO

K němu vždy přiřazujeme následující klasifikační jednotky. Ty vychází, jak z provozní potřeby, ale také z potřeby perspektivy zákazníka (výběr po odrůdách, technologie, červené/bílé/růžovém, dále ročník a a každé víno připneme ještě k vinici, což nám také pomůže provozně, ale i do planovaných výstupů v budoucnosti apod. apod.)

Odrůdy (profily odrůd se nám úměrně rozrůstají dle prodávaných vín.)

Technologie (zde vznikají profily těch hlavních, co mají atraktivitu a smysl z hlediska zákazníka)

Ročník (tady je to jasné inkrement tak jde čas)

Kategorie (toto bude víceméně statické dělení na úrovni: bílé, červené, růžové...)

Jaké (sladké, suché, polosuché...)

Vinice (a profily všech vinic)

K jednotlivým objektům se vrátíme více níže.